На Future Health Biobank ние се гордееме со наградување на нашите клиенти, затоа ја нудиме нашата шема за лојалност. Накусо, ние им нудиме на сите корисници на повторувања попуст од 20% ако нарачаат истата услуга по втор или трет пат.

За да ја искористите нашата шема за лојалност, едноставно јавете се на нашиот прекрасен тим за грижа за корисници за да разговарате за услугата што ви е потребна и тие ќе го организираат дополнителниот попуст.

Помош и совет