Ако очекувате близнаци и би сакале да ги чувате крвта од папочна врвца и ткиво имаме неколку опции.

Идентични близнаци

Една плацента | две папочни врвови

за идентични близнаци ќе барате само еден комплет за собирање, бидејќи обично можеме да земеме само еден примерок. Меѓутоа, ако сме во можност да извадиме доволно крв од папочна врвца тогаш може да биде можно да се чува примерокот како два посебни ентитети.


Неидентични близнаци

Ако очекувате неидентични близнаци, ќе ви требаат два колекција за собирање. Ние сме среќни да им понудиме на родителите на неидентични близнаци попуст од секој примерок.

Помош и совет