Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας;

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κατάλογο των υπηρεσιών μας,
απλά ζητήστε ένα φυλλάδιο

Ξέρετε ποια υπηρεσία επιθυμείτε;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, τις επιλογές πληρωμής, τα προγράμμα πληρωμών και τον τρόπο παραγγελίας της υπηρεσίας επικοινωνήστε μαζί μας.

Ακούστε τους πελάτες μας

"Όταν ολοκλήρωσα την έρευνα μου, αποφάσισα ότι η φύλαξη βλαστοκυττάρων ήταν η σωστή επιλογή για εμάς, κυρίως επειδή ήθελα να είμαι σίγουρη ότι θα έχω δώσει στα παιδιά μου την ευκαιρία να αντισταθούν εάν ποτέ αρρωστήσουν στη ζωή τους."

"Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα τη Future Health Biobank σε φίλους και συγγενείς. Συνιστώ τις υπηρεσίες που παρέχουν αναμφίβολα!"

"Η κόρη μου είναι η πρώτη μου προτεραιότητα στη ζωή! Θέλω να διασφαλίσω ότι της παρέχω όλα όσα χρειάζεται!s."

Gary Bateman

2015

Priya Khetani

2014

Sarah Carnelley

2015

Βοήθεια και Παροχή Συμβουλών

Τι είναι φύλαξη βλαστοκυττάρων ομφάλιου λώρου;

Τα βλαστοκύτταρα είναι οι θεμέλιοι λίθοι της ζωής, δημιουργούν έναν άμεσο σύνδεσμο μεταξύ της καλής υγείας του παιδίου σας κατά τη στιγμή της γέννησης του και τη καλής υγείας του, στο μέλλον. Τα βλαστοκύτταρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία ασθενειών όπως η λευχαιμία και η θαλασσαιμία

Ποια τα οφέλη της εξέτασης NIPT (Μη Επεμβατικός Προγεννητικός Έλεγχος);

Το Vision είναι μία υψηλής ευαισθησίας εξέταση προγεννητικού ελέγχου που πραγματοποιείται τις πρώτες 10 εβδομάδες κύησης, χρησιμοποιώντας μόνο μία σταγόνα αίματος. Η εξέταση αυτή μετρά το DNA του μωρού που κυκλοφορεί στο αίμα της μητέρας, κατά την κύηση.

Πως μπορούν τα βλαστοκύτταρα να θεραπεύσουν την εγκεφαλική παράλυση;

Ένα από τα πιο συναρπαστικά ερευνητικά έργα που επί του παρόντος βρίσκεται σε στάδιο κλινικών δοκιμών, είναι η χρήση των βλαστοκυττάρων στη θεραπεία της εγκεφαλικής παράλυσης. Μιας ασθένειας που δυστυχώς ταλαιπωρεί πολλούς και της οποίας η πιθανή θεραπεία με τη χρήση βλαστοκυττάρων έχει συγκετρώσει το παγκόσμιο ιατρικό ενδιαφέρον.