Η μεγαλύτερη τράπεζα βλαστικών κυττάρων της Μ. Βρετανίας

Κατά τη διάρκεια της 20ετούς ιστορίας μας, έχουμε γίνει η μεγαλύτερη και πιο προηγμένη τράπεζα βλαστικών κυττάρων ττης Μ. Β. Έχουμε μεγάλη ευαισθησία σχετικά με τη προστασία της υγεία της οικογένειάς σας, ενώ παραμένουμε στην πρώτη γραμμή των σημερινών και μελλοντικών καινοτομιών & εξελίξεων. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αποθηκεύσουμε περισσότερα δείγματα βλαστικών κυττάρων από όσα όλες οι άλλες τράπεζες του Μ.Β. μαζί.

Η πλέον πιστοποιημένη τράπεζα βλαστοκυττάρων παγκοσμίως

Περισσότερα αποθηκευμένα δείγματα από όλες τις άλλες τράπεζες της Μ.Β. μαζί.

Δωρεάν αποστολή δειγμάτων για θεραπεία σε όλο τον κόσμο

Γιατί να αποθηκεύσετε στην Future Health Biobank

Με την αποθήκευση των βλαστοκυττάρων του μωρού σας επενδύετε όχι μόνο στη μελλοντική του υγεία, αλλά και στην υγεία της υπόλοιπης οικογένειάς σας.Τα 20 χρόνια λειτουργίας έχουν σαν αποτέλεσμα τη τελειοποίηση των διαδικασιών μας, παρέχοντάς σας την υψηλότερη ποιότητα και την πλέον αξιόπιστη υπηρεσία που θα μπορούσε να προσφερθεί στην οικογένειά σας.

Μοναδικά οφέλη

Η μεγαλύτερη παγκόσμια παρουσία

Εκτός από δύο εργαστήρια (Nottingham, Ηνωμένο Βασίλειο και Chatel, Ελβετία), έχουμε παρουσία σε περισσότερες από 94 χώρες παγκοσμίως, πράγμα που μας καθιστά έναν πραγματικό παγκόσμιο ηγέτη στην αποθήκευση βλαστικών κυττάρων.

Ο μεγαλύτερος αριθμός δειγμάτων που έχουν σταλεί για θεραπείες

Από τα εργαστήρια μας έχουν διατεθεί 122 δείγματα για μεταμοσχεύσεις ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου της Μ. Βρετανίας, της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και των ΗΠΑ. Ο αριθμός αυτός είναι μεγαλύτερος από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα βλαστοκυττάρων στην Ελλάδα.

99% ποσοστό ανάκτησης

Η τεχνολογίας αιχμής της επεξεργασίας μας επιτρέπει ποσοστά ανάκτησης κυττάρων έως και 99%, αφήνοντας το μεγαλύτερο δυνατόν αριθμό βλαστοκυττάρων στο δείγμα σας και δίνοντας έτσι στο παιδί σας την μεγαλύτερη δυνατή πιθανότητα επιτυχούς θεραπείας στο μέλλον.

Πρόγραμμα άτοκων πληρωμών

Η γέννηση ένα μωρού είναι μία περίοδος εξόδων. Βοηθάμε να ελαφρύνουμε το φορτίο προσφέροντας ευέλικτα προγράμματα άτοκων πληρωμών.

Προστασία κατά της χρεοκοπίας

Για να μην ανησυχείτε, διαθέτουμε πλήρη προστασία σε περίπτωση χρεοκοπίας για να διασφαλίσουμε ότι είστε οικονομικά προστατευμένοι για ολόκληρη τη διάρκεια της σύμβασής σας, σε περίπτωση φυσικής καταστροφής ή χρεοκοπίας.

Εγγυημένη επιστροφή χρημάτων

Θα χρεωθείτε μόνο για επιτυχή δείγματα. Αν κάποιο από τα δείγματα δεν είναι κατάλληλο για φύλαξη, δεν θα χρεωθείτε για την επεξεργασία ή την αποθήκευση του δείγματος αυτού.

Εξυπηρέτηση πελατών 24/7

Η Future Health Biobank είναι διαθέσιμη μέρα και νύχτα, 365 ημέρες το χρόνο, για να απαντήσει σε οποιαδήποτε από τις ερωτήσεις σας ή να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι βρισκεστε στην υψηλότερη προτεραιότητα.

Πρόσθετες υπηρεσίες

Προσφέρουμε επίσης τον μη επεμβατικό προγεννητικό έλεγχο (Vision) και έλεγχο του νεογέννητου (Outlook), προκειμένου να ελέγξουμε την πιθανότητα να αναπτύξει το μωρό σας ένα φάσμα γενετικών καταστάσεων. Και οι δύο είναι απλοί έλεγχοι αλλά εξαιρετικά ακριβείς και αξιόπιστοι.