Doni më shumë informacion?

Për më shumë informacion rreth gamës sonë të shërbimeve, thjesht, kërkoni një broshurë. Plotësoni formularin dhe ne do t'jua nisim atë me email ose me postë.

E dini se cilin shërbim preferoni?

Thjesht, vizito faqen tonë të çmimeve për më shumë informacion rreth opsioneve tona të pagesës, planeve të pagesës dhe se si të porositni paketën tuaj të shërbimit.

Përse të na zgjidhni ne

Dëgjoni prej klientëve tanë

"Nëse ju do ta përshkruanit, Future Health Biobank, me 3 fjalë, si do të ishte kjo? E vëmendshme, profesionale dhe e sigurtë."

"Unë, me patjetër, do t'ja rekomandoja, Future Health Biobank miqve dhe familjarëve të mi. Pa asnjë dyshim, unë do t'jua rekomandoja, shërbimin që ata ofrojnë."

"Nëse, ju mund ta përshkruanit, Future Health Biobank, me tri fjalë, cilat do të ishin ato? E Sigurtë, e kënaqshme dhe proces i lehtë."

Gary Bateman

2015

Priya Khetani

2014

Martina Beta Lakoma

2013

Ndihmë dhe këshillë

Provë klinike e re: zbulimi lidhur me diabetin

Përdorimi i qelizave staminale për trajtimin e diabetit ka qenë në prova klinike për mjaft vite. Sikurse edhe me të gjitha provat klinike, ka pasur avancime dhe hapa pas.
Megjithatë, për herë të parë, është kryer një transfuzion me qeliza staminale të kordonit tek një pacient, me shpresën se kjo do të parandalonte ata prej zhvillimit të diabtit të tipit I.