Kako se prikupljaju matične ćelije pupčane vrpce?

Sakupljanje matičnih ćelija pupčane vrpce je jednostavna i neinvazivna metoda.

Prvi korak je pozivanje našeg korisničkog tima i poručivanje kompleta za prikupljanje matičnih ćelija. Nakon toga komplet šaljemo na vašu kućnu adresu. Komplet se mora čuvati na bezbednom mestu, daleko od izvora toplote i svetlosti. Imaćete na raspolaganju osobu koja će biti zadužena za prikupljanje matičnih ćelija vaše bebe u bolnici.

Komplet za prikupljanje matičnih ćelija nosite sa sobom na porođaj i obaveštavate osobu koja je zadužena za prikupljanje uzorka da se nalazite na putu za bolnicu. Odmah nakon porođaja se pristupa prikupljanju matičnih ćelija pupčane vrpce. Ovo je brza i neinvazivna metoda koja neće prekinuti dragoceno vreme sa vašom bebom. Prikupljeni uzorak se u skladu sa uputstvima vraća u komplet.

Sledeći je korak je pozivanje našeg centra koji će organizovati preuzimanje uzorka, koji se isporučuje direktno do naše laboratorije u Notingemu. Ovde se uzorak obrađuje i skladišti. Naš korisnički tim će biti u kontaktu sa vama kako bi vas obavestio o rezultatima i statusu vašeg uzorka.

Pružanje pomoći i saveta