Future Health Biyobankası- Dünyanın en itibarlı kök hücre bankası

Future Health Biyobankası’nın şu anda resmi olarak dünyada en itibarlı kök hücre bankası olduğunu bildirmekten gurur duymaktayız. Son zamanlarda en prestijli AABB akreditasyonu ile ödüllendirilerek, endüstrimizde kalite konusunda dünya lideri olarak tüm diğer kök hücre bankalarını geride bıraktık.

Laboratuarlarımızı hem İngiltere’de hem de İsviçre’de bulundurarak, dünyanın en sıkı yönetmeliklerine bağlı kaldığımızı ve bu yüzden müşterilerimize her zaman mevcut olan en yüksek kaliteyi ve en denetimli hizmeti verdiğimizi garantiledik. Aslında,İsveç GMP akreditasyonunun yanısıra İsviçre onaylı olarak organ nakli ve nakil ürünleri için İnsan Doku Bankası olarak İsviçre’de İsveç sertifikasına sahip tek laboratuarız. İngiltere laboratuarı İnsan Doku Otoritesi (HTA) ve ISO 9001 İlaç ve Sağlık Bakım Ürünleri Düzenleyici Kuruluşu (MHRA) ile de onaylıdır ve girişim için bir kaç yıl önce en önemli ödüllerden biri olan The Queen Ödülü'nü (The Queens Award) almış bulunmaktayız.

AABB onayı yalnızca "Tıp, teknik ve idari çalışma, bilimsel araştırma, klinik uygulamaları ve eğitimi" için en yüksek standartları uygulayan şirketlere verilmektedir (aabb.org). Bu, kök hücre bankacılığı endüstrisinde en çok rağbet gören akreditasyonlardan biridir ve burada Future Health Biyobankası’nda bunu resmi akreditasyonlarımızın büyüyen listesine ekleyebildiğimiz için sevinçliyiz.

( geniş kapsamlı akreditasyon ve sertifikalarımızı görüntülemek için lütfen akreditasyon sayfamızı ziyaret edin.)

Yönetim müdürümüz Roger Dainty ile en güncel gelişmeler hakkında görüşleri ile ilgili konuşmak için zaman ayırmaktayız.

Future Health Biyobankası’nda çalışan herkes AABB akreditasyonu ile ödüllendirilmekten dolayı onur duymaktadır. Bugün, endüstrimizde artan kalite ve mükemmeliyet seviyesini bir adım öne çıkarmış olduğumuzu söylemekten gurur duymaktayım ve bunun bir çok saygıdeğer ödül veren kuruluş ve devlet kurumları tarafından resmi olarak tanınıyor olması gerçek bir övgüdür.

Biz mükemmeliyet için gerçekten çabalamaktayız ve müşterilerimize hem kalite hem de değer açısından en iyi hizmeti sağlamaya devam ettiğimizden emin olmak için ise diğer bir kaç akreditasyon için daha çalışmaktayız.

References: www.aabb.org