Najveća porodična banka u Velikoj Britaniji sa najviše iskustva

Najranije početke Future Health Biobank, prije 17 godina, pratile su tri godine ekstenzivnih istraživanja na polju matičnih ćelija, a naša vrata otvorena su po prvi put 2002. godine sa sjedištem u Nottinghamu; srcu Velike Britanije. Među prvima smo ponudili klijentima uslugu pohrane pupčane vrpce.

Naš cilj je uvijek bio ponuditi svim budućim roditeljima siguran i pristupačan način da zaštite buduće zdravlje svoje djece.

Future Health Biobank trenutno je najveća banka matičnih ćelija u Velikoj Britaniji, a broji više procesiranih i pohranjenih uzoraka od svih drugih banaka u UK zajedno. Sa preko 125,000 uzoraka iz 75 različitih zemalja, možete biti sigurni da je vaš uzorak procesiran u banci sa najviše iskustva i povjerenja.

#Činjenica

Naš cilj je uvijek bio ponuditi svim budućim roditeljima siguran i pristupačan način da zaštite buduće zdravlje svoje djece

Zaista vjerujem cijelim srcem u sadašnje i buduće mogućnosti pohrane matičnih ćelija. U ovo doba, posvećujemo toliko pažnje da osiguramo materijlna dobra, kuće i auta, da zaboravljamo naš najvrijedniji dar; našu djecu. Roger J Dainty MBE FIScT

Pomoć i savjeti