Najveća banka matičnih ćelija u Velikoj Britaniji

Tokom 17 godina našeg rada, postali smo najveća i najnaprednija banka matičnih ćelija u Velikoj Britaniji. Tu smo da zaštitimo zdravlje Vašeg djeteta tako što ćemo biti u samom vrhu sadašnjih i budućih inovacija. To nam je omogućilo da imamo više pohranjenih uzoraka nego sve ostalo banke u Velikoj Britaniji.

Banka sa najviše akreditacija u svijetu

Više pohranjenih uzoraka nego sve banke zajedno u Velikoj Britaniji

Besplatan transport uzorka za liječenje

Zašto pohraniti u Future Health-u

Pohranjivanjem matičnih ćelija vaše bebe ne ulažete samo u njenu budućnost nego i u zdravlje ostalih članova porodice. Future Health već 17 godina usavršava sam proces pohranjivanja kako bismo omogućili visoki kvalitet i najpouzdaniju uslugu za vašu porodicu.

Jedinstveni benefiti

Svjetsko prisustvo

Pored dvije laboratorije ( Nottingham, Velika Britanija i Chatel, Švicarska), prisutni smo u preko 75 zemalja širom svijeta, što nas čini liderima među bankama matičnih ćelija.

Najviše poslanih uzoraka za liječenje

Za transplantaciju širom svijeta uključujući i Veliku Britaniju, Evropu, Srednji Istok i Ameriku poslano je preko 92 uzoraka iz naših laboratorija. Znatno više nego ostale banke matičnih ćelija u Velikoj Britaniji.

90% stopa oporavka

Naša savremena tehnologija omogućila je 90% stopu oporavka, ostavljajući najviše matičnih ćelija u vašem uzorku omogućavajući tako vašem djetetu najbolju šansu za liječenje u budućnosti.

Dostupno beskamatno plaćanje

Dolazak bebe zahtjeva velike izdatke. Kako bismo vam olakšali, nudimo plan plaćanja na 6 ili 12 mjesečnih rata bez kamata.

Insolventsnot protekcije

Da budete potpuno bezbrižni, pobrinuli smo se da vas financijski zaštitimo kada potpišete ugovor sa nama u slučaju bilo kakve prirodne katastrofe ili insolventnosti.

Refundacija zagarantovana

Plaćate samo za uspješno pohranjen uzorak. Ukoliko uzorak ne bude pogodan za pohranu nećete platiti obradu kao ni pohranu uzorka.

24/7 briga o klijentu

Future Health banka vam je na usluzi 365 dana u godini da odgovori na sva vaša pitanja. Naši klijenti su nam na prvom mjestu.