Tkivo pupčane vrpce je sjajan izvor matičnih ćelija, što je uzbudljivo zbog njihovog potencijala u budućim tretmanima

Trenutno je u toku preko 300 kliničkih ispitivanja koja se fokusiraju na mogućnosti tretmana ovim ćelijama za širok dijapazon životno opasnih bolesti, kao što su cerebralna paraliza, dijabetes i srčana oboljenja.

Matične ćelije pronađene u tkivu pupčane vrpce zovemo mezenhimalne matične ćelije (MSCs). Ovaj specifični tip matičnih ćelija dokazano može poslužiti velikom broju regenerativnih terapija uključujući produkciju vezivnog tkiva kao što je kost, hrskavica, rehabilitacija oštećene kože, jetre i neuroloških ćelija.

Buduća mogućnost upotrebe ovih ćelija je intrigantna. Nadamo se da će se za životnog vijeka naše djece, ove jedinstvene ćelije rutinski koristiti u tretmanima različitih stanja kao što su rak, povrede mozga i bolesti jetre.

Pohrana tkiva pupčane vrpce često se kombinuje sa uslugom pohrane krvi pupčane vrpce, kako bi roditeljima omogućili potencijalnu dobrobit obje mogućnosti, kako sadašnjih tretmana matičnih ćelija krvi pupčanika, tako i budućih tretmana matičnim ćelijama tkiva pupčane vrpce.

  • Mezenhimalne matične ćelije su predmetom kliničkih ispitivanja za preko 300 stanja uključujući cerebralnu paralizu i dijabetes
  • Prilika koja se pruža jednom u životu
  • Jednostavna i neinvazivna procedura
  • Savršeno nadopunjuje uslugu pohrane matičnih ćelija iz krvi pupčanika
  • Potencijalna korist za braću i sestre i članove šire obitelji

#Činjenica

Trenutno je u toku preko 300 kliničkih ispitivanja koja se baziraju na tretmanima matičnim ćelijama tkiva pupčanika

Opcije plaćanja

Dajemo Vam mogućnost plaćanja bez kamata do 12 mjeseci. Za više informacija o načinu plaćanja pozovite 0800 222 32

Pomoć i savjet