Roditelji malenog Asiera Moreno pohranjuju dentalnu pulpu iz mliječnog zuba

Roditelji malenog Asiera Moreno iz Londona nažalost nisu imali priliku da pohrane njegove matične ćelije iz pupčanika prilikom rođenja, tako da im je pohrana mliječnih zubića ponudila drugu šansu da zaštite njegovo buduće zdravlje.

Set nam je stigao jako brzo i kada je sinu ispao zubić, pozvala sam broj sa kutije. Razgovarala sam sa Hannah koja mi je mnogo pomogla objašnjavajući korak po korak. Kurir je došao u roku od sat vremena i preuzeo set sa uzorkom - nevjerovatna usluga! Naredni dan su me pozvali da organizujemo vađenje krvi mom sinu. Dawn je bila divna prema njemu tokom tog procesa, te je za svoju hrabrost dobio kolačiću obliku irvasa.

Asier kaže da je u početku bio nervozan ali nije osjetio nikakvu bol tokom vađenja krvi! Doći će ponovo...i bio je oduševljen certifikatom za hrabrost!

Zaista sam zadovoljna kompletnom uslugom, od početka do kraja i definitivno bih svima preporučila Future Health!

- Ainara Moreno 

Našem timu u Future Healthu zadovoljstvo je čuti da je porodica Moreno imala lijepo iskustvo sa našim uslugama, te da je sada Asierov uzorak sigurno obrađen i pohranjen u našim laboratorijama u Nottinghamu, UK!