Prezenca jonë në nivel ndërkombëtar

Laboratorë të fjalës së fundit të shkencës në Mbretërinë e Bashkuar dhe në Zvicër, zyra përfaqësimi në më shumë se 40 shtete në mbarë botën

Future Health Biobank është njëra prej bankave të qelizave staminale më të mëdha në botë; me laboratorët e fjalës së fundit të shkencës dhe me proceset e teknologjinë avantgardë të industrisë, kampioni i familjes suaj nuk mund të jetë në duar më të sigurta.

Laboratorët Tanë

Laboratori ynë i Nottingham ështa ai tek i cili kompania u themelua në 2003, dhe sot ai mbetet drejtoria e përgjithshme e Future Health Biobank.

Laboratori ynë i Zvicrës u krijua në 2013 për të përmbushur kërkesat në rritje për ruajtjen në banka të gjakut të kordonit kërthizor, dhe ai është një prej stabilimenteve përpunuese të qelizave staminale teknologjikisht më të avancuara në Botë.

Ju, jeni gjithmonë të mirëpritur të na vizitoni në Nottingham ose në Châtel St Denis, ose të realizoni një tur virtual të Laboratorit tonë në Zvicër, duke klikuar këtu!

Përse të zgjidhni Future Health Biobank?

Banka e qelizave staminale më e akredituar në botë

Krenarë që kemi në ruajtje më shumë kampionëse të gjitha bankat e tjera të Mbretërisë së Bashkuar marrë sëbashku

Lëshimi dhe transporti falas i kampionit tuaj kudo në botë për përdorim në trajtime mjekësore