Наши акредитации

Најакредитираната банка за матични клетки во светот

Горди сме да објавиме дека Future Health Biobank веќе и официјално е најакредитираната банка за матични клетки во светот. Со добивањето на престижната AABB акредитација, ги надминавме сите други банки за матични клетки и станавме светски лидер за квалитет во нашата индустрија.

Зошто Ние