Кои сме ние

Ние во Future Health сме секогаш за заштита на здравјето на Вашето дете во иднина и поради тоа се концентриравме во две главни области: матични клетки.

Матични клетки

Ние сме најголемата Банка за матични клетки во Велика Британија со повеќе зачувани примероци од сите останати Банки во Англија заедно и притоа основана пред повеќе од 14 години. Ние целосно веруваме во вредноста на овие услуги, како и нивната сегашна и идна вредност. Нудиме три основни услуги за матични клетки: папочно ткиво и крв, забна пулпа.

Сакате повеќе информации?

За повеќе информации за нашите услуги, побарајте брошура. Пополнете го формуларот и ние ќе ви испратиме меил или статија.

Знаете која услуга ја сакате?

Едноставно посетете ја нашата страница со можности за плаќање, цени и како да го нарачате вашиот пакет со услуги

Зошто Ние

Слушнете ги нашите клиенти

"We were so impressed by Future Health’s professionalism and the phlebotomist they sent when I gave birth was both incredibly efficient and empathetic to the emotions we were going through in the last stages of birth and I hardly noticed her presence at all."

"My daughter’s future is my number one priority in life. I want to make sure I have secured and given her everything she may need"

"If I could describe Future Health Biobank in just three words, they would be caring, professional and secure"

Chemmy Alcott

Former British World Cup Alpine Ski Champion

Sarah Carnelley

Nottingham, January 2015

Gary Bateman

Leicestershire, July 2015