Специјални понуди

Нашиот промоциски дел ги опфаќа сите наши ексклузивни понуди и шеми за наградување на купувачи

Од нашата високо препорачана шема за препораки на пријател на нашата конкурентна цена ветувачки понуди, овој дел нуди на нашите лојални клиенти уникатни и ексклузивни попусти.

ние им нудиме на сите корисници на повторувања попуст од 20% ако нарачаат истата услуга по втор или трет пат.

We are happy to offer parents of non-identical twins a 25% discount off of each sample.

Помош и совет