Препорачај на пријател

Нашата услуга "Препорачај пријател" ги наградува и постојните и новите клиенти. Како постоечки клиент на Future Health Biobank, едноставно препорачуваме една од нашите услуги на пријател или член на семејството, ќе добиете награда и вашиот пријател ќе добие попуст од нивната избрана услуга.

Правила и услови

Оваа понуда не може да се користи во врска со која било друга понуда. Мора да сте претходен клиент на Future Health Biobank со цел да препорачате некого за нашите услуги. Овој ваучер не може да се откупи за пари и може да се користи само еднаш.Попуст ќе се одземе од финалната сметка на клиентот.Попустот ќе ви се исплати откако ќе се подигне наплатата и клиентот кој го испратил во целост. Ако имате неизбалансиран биланс на вашата сметка кај нас, наградата ќе се одземе од вашиот биланс. Future Health Technologies Ltd го задржува правото да ја повлече или измени оваа понуда во секое време и без претходна најава.

Помош и совет

A Recommend a Friend service rewards both existing and new customers. Simply recommend one of our services to a friend or family member and you will receive a cheque for £100 and your friend will receive a 10% discount.