Нашето глобално семејство

Се поголемо меѓународно присуство

Зачувани повеќе од 150.000 примероци од 75 различни држави, повеќе од сите останати англиски банки заедно

Единствена Англиска фамилијарна Банка за матични клетки која поседува и менаџира со две лаборатории во две Европски држави

Горди сме на тоа дека поседуваме и менаџираме две различни географски различни лаборатории. Како лидери во индустријата, ние се стремиме да останеме секогаш во првите редови на сите технолошки-технички достигнувања.Поседуваме целосно акредитирани капацитети во Велика Британија и Швајцарија со голема инвестиција во целочасовна безбедност, системи за контрола и мониторинг 24/7 како и програми за целосно обновување при катастрофи.

Велика Британија

Лоцирана во Нотингем, срцето на Велика Британија

Швајцарија

Лоцирана во Шател-Саинт-Денис, Швајцарија

Зошто нас