Цени во Банките за папочна врвка

Изберете го вистинскиот пакет за крв од папочна врвца за вас а за останатотот ќе се погрижиме ние

Сите наши пакети вклучуваат...

Сет за колекција и навремено праќање
Медицински курир за испорака до лабараторија
ПЦР и серолошко тестирање на мајчината крв
Процесирање на клетките
CD34+ и CD45+ квантификација
Тестирање на вијабилност на папочното ткиво
Микро контаминациски тестови
Чување
Бесплатно ослободување и испорака за лекување
Физичко и финансиско осигурување

Ние нудиме избор на прифатливи опции за плаќање, вклучувајќи планови за плаќање без камата.

Често поставувани прашања

Што се случува на самиот ден?

По потпишаниот Договор за чување на матични клетки и уплатениот иницијален депозит, вие имате добиено сет за колекцијана матични клетки.Сетот треба Вие да го понесете со себе на денот на породувањето и да му го предадете на Вашиот Гинеколог/Акушер кој ќе го врши породувањето. На самиот ден штом тргне породувањето побарајте не на нашите телефони на самиот сет 24/7 достапни. На пат кон болницата не заборавајте да го понесете сетот за колекција на матични клетки. Откако вашето бебе е безбедно родено, Гинекологот/акушер ќе ја колектира крвта од папчаникот, папочнотот ткиво и крвта на мајката,и уредно ќе ги смести во сетот за колекција. На самиот ден на породувањето побарајте не на нашите телефони на самиот сет 24/7 достапни. Ќе ги обработиме и безбедно ќе ги зачуваме вашите примероци, ќе ве известиме за резултатите по телефон, ќе ги потврдиме вашите резултати во писмена форма во рок од 3 недели и ќе го издадеме вашиот сертификат за складирање.

Кога треба да пристапам кон плаќање?

Нема да има исплати пред да се роди вашето бебе. Откако ќе се роди вашето бебе и по успешна обработка и складирање на вашите примероци ќе ви испратиме фактура за остатокот од трошоците.

Дали ви нудиме опции за олеснителен план за плаќање?

Да. Ние нудиме олеснителни планови за плаќање над 6 и 12 месеци. Ако сте заинтересирани за нашите опции за планови за исплата ве молиме не двоумете се да стапите во контакт со нашата прекрасна екипа за грижа за корисници со тоа што ќе ни се јавите на 0115 967 7707 или можете да направите пребарување преку нашата страница за контакти. Ние сме на располагање од понеделник до петок од 09:00 до 17:00 часот.

Спремни да изберете пакет?