Зошто нас

Најголемата банка за матични клетки во Велика Британија

Во текот на нашата 17-годишна историја, станавме најголема и најнапредна банка за матични клетки во Велика Британија. Ние сме посветени на заштита на здравјето на Вашето семејство, додека остануваме во првите редови на сегашните и идните иновации. Ова ни овозможи да зачуваме повеќе примероци на матични клетки од било кои банки во Обединетото Кралство заедно.”

Најакредитираната банка за матични клетки во светот

Повеќе зачувани примероци во споредба со сите други банки во Обединетото Кралство заедно

Бесплатна испорака на примероци за третман насекаде во светот

Зошто да зачувате матични клетки во Future Health Biobank

Со зачувување на матични клетки на Вашето бебе, инвестирате не само во неговото здравје во иднина, туку и во здравјето на остатокот од Вашето семејство. Поминавме 17 години усовршување на нашите процеси, обезбедувајќи највисок квалитет и најсигурна услуга достапна за Вашето семејство.

Единствени придобивки

Најголемо глобално присуство

Како и во двете лаборатории (Нотингем, Обединетото Кралство и Шател, Швајцарија), ние сме присутни во повеќе од 75 земји во светот, што не прави вистински глобален лидер помеѓу банките за матични клетки.

Најмногу ослободени примероци за терапија

Вкупно 92 примероци се ослободени од нашите лаборатории за трансплантации низ целиот свет, вклучувајќи ги и Велика Британија, Европа, Блискиот Исток и САД. Ова е повеќе од било која друга банка за матични клетки во Обединетото Кралство.

90% стапка на вијабилност

Нашата современа технологија на обработка овозможува 90% стапка на вијабилност, со што се зачувуваат највијабилните матични клетки во примерокот на Вашето дете, давајќи му најголеми шанси за успешен третман со матични клетки во иднина.

План во случај на незгода

За да бидете комплетно спокојни, ние развивме повеќе степен план за справување со катастрофи , обезбедувајќи целосна сигурност и заштита на вашиот примерок во било какви околности.

Гарантиран надоместок

Ќе Ви биде наплатена услуга само за успешен примерок. Во случај на неуспех на било кој од примероците, нема да Ви биде наплатено чувањето на истите.

24/7 грижа за корисници

Future Health Biobank се достапни ден и ноќ, 365 дена во годината, за да одговорат на било кое Ваше прашање во случај на итност, сметајќи го со највисок приоритет.